Verdifullt innhold som treffer

Viktigheten av godt innhold

Uten godt og relevant innhold er det vanskelig å nå målgruppen din. Enten du har behov for artikler, blogginnlegg eller tekster til nettsiden, skaper vi innhold som treffer hos både leseren – og hos Google.

Vil du virkelig skille deg ut i mengden, holder det ikke lenger med en visuelt pen nettside – du bør også prioritere innhold og sørge for at du kommuniserer godt språklig. Hos oss kan du få hjelp til hele eller deler av bedriftens innholdsproduksjon, enten du trenger et jevnlig påfyll av fiks ferdige artikler eller bare har behov for noen som kan gi dine egne tekster en siste finpuss før publisering.

Ida filmer TikTok video

Dette kan vi

01

Tekst

En god tekst er langt mer enn bare ord. Selv om vi alle kan skrive, er det noe helt annet å produsere tekster i en profesjonell sammenheng. Å skrive kreative tekster, helst med salg for øyet, kan dermed være en utfordring for de fleste av oss. I Funbit har vi lang erfaring med å skrive kommersielle tekster for mange ulike bransjer.

02

Nettsider

Synes du det der vanskelig å skrive tekster til egen nettside – eller strekker ikke tiden til? Enten du har behov for å fylle en hel nettside med innhold eller bare ønsker en landingsside som leverer resultater, kan vi bistå med tekster som informerer, engasjerer og skaper resultater.

03

Sosiale medier

Finn de riktige kundene for ditt produkt eller tjeneste. Sosiale medier er en svært effektiv strategi for å få ut og teste ut budskap og formater mot ulike målgrupper. Vi jobber med de fleste kanaler i sosiale medier, som Facebook, Instagram, LinkedIn og Snapchat.

04

TikTok

Som den mest nedlastede appen i verden, og den raskest voksende plattformen blant både unge og voksne, gir TikTok bedriften din en helt unik mulighet til å nå bredt ut og skape en sterk merkevare og relasjon med både eksisterende og fremtidige kunder. Vi hjelper deg med å lage godt innhold som er tilpasset plattformen slik at du treffer akkurat din målgruppe.

05

LinkedIn

Er målet å bygge gode relasjoner til bedriften, merkevaren eller deg selv, er LinkedIn en svært god kanal for å oppnå dette. Vi har bred erfaring fra å utforme innlegg som gir verdi for målgruppen, samtidig som det bidrar til å styrke relasjoner og utvide nettverk. I Funbit har vi kompetansen, ferdighetene og erfaringen som trengs for å utarbeide og gjennomføre en helhetlig kommunikasjonsstrategi.

06

Tone of Voice

Har du tenkt over at de fleste merkevarer har sin egen stil og personlighet? Måten vi kommuniserer med målgruppen vår på, sier noe om hvem vi er og hvordan vi ønsker å fremstå. Noen ønsker å fremstå som leken og uformell i kommunikasjonen, mens andre har behov for å ha en stivere og mer seriøs tilnærming. Når vi hjelper bedrifter med innhold, er det viktig for oss å ta hensyn til bedriftens stemme og sørge for at den er gjennomgående i alle kanaler.

Ida i workshop

Riktig budskap i riktig kanal

Har du behov for nye tekster til nettsiden eller kanskje en artikkel som kan spres i sosiale medier? For å nå målgruppen og sørge for at de riktige menneskene blir overbevist, er gode tekster ofte et smart sted å starte. Artiklene blir utformet etter redaksjonelle prinsipper, slik at teksten fremstår profesjonell, oversiktlig og innbydende for leseren. I Funbit kan vi bistå med innholdsproduksjon til nettsider, artikler og annonsetekster, i tillegg til innlegg til sosiale medier.

Jonas, Fredrik og Thomas jobber med kommunikasjonsstrategier

Kommunikasjon

God kommunikasjon bygger tillit og styrker relasjoner. Uavhengig av hva du ønsker å formidle, vil et godt utformet budskap være et kraftfullt verktøy for å påvirke, utvikle og skape verdi for merkevaren.

Har du en god historie som fortjener oppmerksomhet? Redaksjonell omtale i media kan være en god vei å gå for å nå bredt ut med budskapet og sikre god synlighet utover egne kanaler. Vi kan hjelpe deg med å utforme en kommunikasjonsstrategi, skrive pressemeldinger, gjennomføre distribusjon og håndtere media.

Vi kan hjelpe
deg med

  • Nettsidetekster
  • Annonsetekster
  • Sosiale medier
  • Artikler
  • Tone of voice
  • Språkvask
  • Strategi

Vil du vite mer om hvordan vi kan bistå deg og ditt prosjekt?