Et innblikk i Cathrine og Julia sin praksisperiode

Denne våren har vi fått gleden av å være i praksis hos Funbit. Julia studerer markedsføring og merkevareledelse og Cathrine studerer HR, organisasjonspsykologi og ledelse, begge fra Høyskolen Kristiania. Vi har fått et bredt spekter med oppgaver på våre ulike arbeidsområder, og har fått gleden av å tilegne oss masse ny kunnskap i praksisperioden!

Praksisstudentene Cathrine og Julia

Overgangen fra skolebenken til arbeid

Vi spurte begge oss selv hvorfor i alle dager vi hadde begitt oss ut på dette uken før oppstart, men takket være gjengen i Funbit ble overgangen fra skolebenken til arbeid i praksis tilnærmet en dans på roser! Første dagen ble vi møtt av en positiv og ivrig gjeng med fulle kalendere. Til tross for en travel hverdag har vi alltid følt oss velkommen til å stille selv de dummeste spørsmål til enhver tid, og har hver gang blitt møtt med gode svar og godt humør. 

HR, organisasjonspsykologi og ledelse

Som HR-student har jeg, Cathrine, fått bryne meg på et bredt spekter av oppgaver. Denne våren har jeg fått sette meg inn i ulike prosjektstyringsverktøy, og være med å vurdere hvilke som vil være passende for bedriften.

Jeg har blant annet utarbeidet personalhåndbok og fått være med på å foreslå tiltak for forbedring av bedriftens arbeidsmetoder. Til tross for at jeg i forkant av praksis følte at jeg ikke hadde noe å bidra med i den “virkelige verden”, har gjengen i Funbit møtt mine innspill med engasjement. 

Markedsføring og merkevareledelse

Som markedsføringsstudent har jeg, Julia, fått oppgaver i alle mulige kategorier, med størst fokus på annonser. Jeg har vært med på hele annonseprosessen, fra tekst til bilde, og analyse i etterkant. Funbit har gitt meg mye tillit, og jeg har selv fått mulighet til å utarbeide nye annonser for de, og fått være med å se virkningen av de.

Jonas, Kristine og Julia

Jeg sitter igjen med masse ny kunnskap, etter å ha sett hvordan annonsering kan være et merkevarebyggende verktøy for en bedrift. I sin helhet har jeg fått vært med på alt fra A til Å, og det er noe jeg er veldig takknemlig for! 

Vi sitter igjen med masse gode erfaringer, og en helt ny motivasjon for våre siste semestre på skolebenken. I tillegg har vi fått gode minner fra samarbeidet med de ansatte i Funbit-gjengen og ikke minst fra de daglige lunsjpausene vi har delt i fellesskap. Vi gleder oss begge til å følge bedriften videre, og anbefaler alle som har mulighet til å gjennomføre praksis å vurdere Funbit som sin praksisbedrift!