Utvikling, bærebjelken i alle digitale løsninger

Forenkle det kompliserte

Det er ingen hemmelighet at fremtiden er digital. Vår ekspertise ligger i å se hvilke muligheter som finnes der ute – og hvordan dagens teknologi kan tas i bruk for å utvikle digitale løsninger som forenkler og engasjerer.

Vi er gode på å forenkle det kompliserte. Ved å programmere og utvikle systemer fra bunnen av, kan løsningene skreddersys og tilpasses ulike bransjer, ønsker og behov. Vi kan også integrere ulike systemer slik at økonomisystem, betalingsløsninger og lignende snakker sømløst sammen.

Utvikler Alex i kundemøte

Dette kan vi

01

Nettsider

Ved å benytte de nyeste teknologiene og best practice, skaper vi responsive og brukervennlige nettsider som reflekterer din merkevareidentitet. Uansett om du trenger en enkel nettside eller en kompleks nettbutikk, tar vi oss av alt fra design til implementering, og sikrer en optimal brukeropplevelse på tvers av enheter. Vi er opptatt av å levere nettsider som kombinerer estetikk med funksjonalitet. Våre designere og utviklere fokuserer på raske, responsive og brukervennlige løsninger, og implementerer moderne rammeverk og teknologier for å skape interaktive nettsider som engasjerer.

02

Integrasjoner

Integrasjoner kobler sammen ulike systemer og plattformer, som er med på å øke effektivitet og funksjonalitet i digitale løsninger. Vi utvikler skreddersydde integrasjonsløsninger som effektivt samhandler med eksterne tjenester, verktøy og API-er. Vårt erfarne team har dyp kunnskap om API-integrasjoner og kan hjelpe deg med å automatisere arbeidsflyter, utveksle data, og forbedre effektiviteten i virksomheten din ved å integrere ulike systemer sømløst. Enten det dreier seg om å integrere betalingsløsninger, CRM-systemer, bookingsystem eller sosiale medier, er vi klare til å håndtere komplekse integrasjoner og sikre en pålitelig og sikker kommunikasjon mellom systemene.

03

Webapplikasjoner

Webapplikasjoner er kraftfulle verktøy for å levere tjenester og funksjonalitet til brukere via internett. Hos Funbit designer og utvikler vi skreddersydde webapplikasjoner som gir en sømløs opplevelse på ulike enheter. Vårt erfarne team tar seg av alle aspekter ved webapplikasjonsutvikling, fra brukervennlige grensesnitt til robust sikkerhet og skalerbarhet. Om du trenger en e-handelsplattform, et bookingsystem, et administrasjonssystem eller en sosial nettverksapplikasjon, kan Funbit hjelpe deg med å skape en interaktiv og engasjerende webapplikasjon.

04

Backend

Backend-utvikling er motoren som driver digitale plattformer. Hos Funbit, legger vi vekt på å utvikle robuste, skalerbare og funksjonsrike backend-løsninger. Vårt team av dyktige utviklere behersker et bredt utvalg av programmeringsspråk og rammeverk, og fokuserer på ytelse, sikkerhet og fleksibilitet. Ved å implementere moderne teknologier og bransjens beste praksis, bygger vi pålitelige strukturer som kan håndtere komplekse oppgaver og store datamengder. Våre løsninger inkluderer tilpassede CMS-systemer, e-handelsplattformer og API-løsninger. Enten du trenger en ny backend-struktur eller forbedringer av en eksisterende løsning, kan vi i Funbit hjelpe deg.

05

Frontend

Frontend-utvikling er avgjørende for å skape de engasjerende brukeropplevelsene. Hos Funbit kombinerer vi kreativitet og teknisk dyktighet for å levere innovative frontend-løsninger. Vårt erfarne team behersker moderne teknologier og designer responsive brukergrensesnitt som er både funksjonelle og visuelt tiltalende. Vi fokuserer på optimal ytelse og rask lasting, og skaper intuitive grensesnitt som reflekterer din merkevareidentitet. Enten du trenger frontend-utvikling til et helt nytt prosjekt eller forbedringer av et eksisterende, er vi klar til å hjelpe deg.

Designer Joachim sitter og jobber på PC

Slik jobber vi med utvikling

Vår tilnærming til utvikling er drevet av grundig planlegging, nøye utførelse og kontinuerlig testing for å sikre at hver linje med kode og hvert designelement er nøye gjennomtenkt. Vi setter brukeropplevelsen i sentrum og fokuserer på å skape intuitive grensesnitt som gir enestående resultater. Enten du trenger en skreddersydd nettside til din bedrift, en brukervennlig webapplikasjon for å nå ut til dine kunder, eller skreddersydd programvare som automatiserer dine interne prosesser, har vi ekspertisen som kreves for å levere løsninger som overgår dine forventninger.

Vi kan hjelpe
deg med

  • Nettsider
  • Webapplikasjoner
  • Integrasjoner
  • Bookingløsninger
  • Backend
  • Frontend
  • Digitalisering
  • Arkitektur

Vil du vite mer om hvordan vi kan bistå deg og ditt prosjekt?

Utviklere Preben og Alex samhandler ved PC