Vil du bli en del av vårt team?

Ida og Emilie i gangene på Media City Bergen

Kreativitet, nysgjerrighet og samarbeid

Funbit ønsker alltid å komme i kontakt med dyktige og driftige mennesker innen markedsføring, design og utvikling. Hvis du er lidenskapelig opptatt av å skape gode resultater, og ønsker å bli en del av et miljø som verdsetter kreativitet, nysgjerrighet og samarbeid, vil vi gjerne høre fra deg.

Mangfold, inkludering og forskjellige perspektiver

Sterke og varige relasjoner
Vi tror på å bygge sterke og varige relasjoner, både med våre kunder, samarbeidspartnere og ansatte. Vi verdsetter mangfold og inkludering, og mener at forskjellige perspektiver og erfaringer er nøkkelen til å drive innovasjon og suksess. Hvis du tror at du kan være en god match som en del av vårt team, vil vi gjerne høre fra deg!

Markedsføring
Som en del av vårt markedsføringsteam vil du få muligheten til å jobbe med spennende prosjekter og utforske nye og kreative måter å engasjere målgruppen på. Vi ønsker alltid å prate med personer som har en solid forståelse for digitale markedsføringsstrategier, og som kan bidra med sin kunnskap og ekspertise til å skape effektive kampanjer og drive vekst for våre kunder.

Design
Som designer i Funbit får du muligheten til å gi liv til visjonene våre og skape inspirerende og estetisk tiltalende opplevelser. Våre designere har en lidenskap for å skape brukervennlige grensesnitt, visuelt imponerende konsepter og innovative løsninger. Hos oss vil du kunne utforske nye designretninger og jobbe med spennende prosjekter som utfordrer dine kreative evner.

Utvikling
På utviklingssiden tror vi på å bygge solide og pålitelige produkter som kan imøtekomme våre kunders behov i en stadig skiftende digital verden. Hvis du er en dyktig utvikler som er lidenskapelig opptatt av å bygge skalerbare løsninger, utforske nye teknologier og ta del i hele utviklingsprosessen, vil du trives godt hos oss.

Dette jobber vi med

01

Utvikling

Utvikling er kjerneelementet som driver innovasjon og fremgang. Det handler om å ta ideer og konsepter og gjøre dem til virkelighet gjennom kreativitet, kompetanse og teknologi. Enten det er å bygge avanserte programvareløsninger, designe og utvikle brukervennlige nettsider eller skape unike webapplikasjoner, er vi dedikert til å levere kvalitetsprodukter som oppfyller kundene våres behov og forventninger.

Les mer om utvikling

02

Nettsider

En profesjonell og engasjerende nettside har evnen til å skape tillit, bygge verdi rundt dine produkter og tjenester, samt drive vekst for din virksomhet. Den fungerer som ansiktet utad for ditt selskap og er en verdifull ressurs i kommunikasjonen med både eksisterende og potensielle kunder. I Funbit jobber vi for å sikre at din nettside skiller seg ut og gir deg en konkurransefordel ved å fokusere på brukervennlighet, estetikk og engasjement.

Les mer om hvordan vi utvikler nettsider

03

Design

Godt design kan være forskjellen mellom en nettside eller en app som frustrerer og en som inspirerer, engasjerer og lar brukeren enkelt gjøre det de er der for å gjøre. Det er derfor viktig å investere i både brukervennlighet og estetikk når en utvikler digitale produkter, tjenester og løsninger. Vi hjelper bedrifter med å kommunisere tydeligere, skape merkevarelojalitet og øke salg gjennom optimaliserte brukergrensesnitt og gode og intuitive brukeropplevelser.

Les mer om design

04

Innhold

Uten godt og relevant innhold er det vanskelig å nå målgruppen din. Enten du har behov for artikler, blogginnlegg eller tekster til nettsiden, skaper vi innhold som treffer hos både leseren – og Google. Vil du virkelig skille deg ut i mengden, holder det ikke lenger med en visuelt pen nettside – du bør også prioritere innhold og sørge for at du kommuniserer godt språklig. Hos oss kan du få hjelp til hele eller deler av bedriftens innholdsproduksjon.

Les mer om innholdsproduksjon

05

Markedsføring

Markedsføring er selve hjertet i enhver vellykket virksomhet. Det handler om å skape bevissthet, bygge merkevare, nå ut til målgruppen og drive vekst. Hos Funbit forstår vi viktigheten av en strategisk tilnærming til markedsføring. Vi kombinerer innsikt, kreativitet og teknologi for å levere effektive markedsføringsløsninger som gir resultater.

Les mer om markedsføring

06

Rådgivning

Rådgivning innen digitale produkter og løsninger er avgjørende for å lykkes i dagens digitale landskap. Hos Funbit tilbyr vi ekspertise og innsikt som kan hjelpe deg med å ta de riktige valgene og maksimere potensialet i dine digitale prosjekter. Vårt erfarne team av rådgivere er dedikerte til å forstå dine behov, identifisere muligheter og skape skreddersydde strategier som gir resultater.

Les mer om rådgivning

Vil du vite mer om hvordan det er å jobbe i Funbit?