Design for gode brukeropplevelser

Forenkle og engasjere

Godt design kan være forskjellen mellom en nettside eller en app som frustrerer og en som inspirerer, engasjerer og lar brukeren enkelt gjøre det de er der for å gjøre.

Det er derfor viktig å investere i både brukervennlighet og estetikk når en utvikler digitale produkter, tjenester og løsninger. Hos Funbit bruker vi vår ekspertise innen design for å hjelpe bedrifter med å kommunisere tydeligere, skape merkevarelojalitet og øke salget gjennom et optimalisert brukergrensesnitt og en god og intuitiv brukeropplevelse.

Workshop med Joachim, Emilie, Marianne og Marius

Dette kan vi

01

UX og UI Design

For å skape de gode brukeropplevelsene i digitale løsninger er både UX (brukeropplevelse) og UI (brukergrensesnitt) design viktige aspekter. I Funbit legger vi stor vekt på begge deler, ved å fokusere på enkelhet, intuitivitet og et tiltalende design som passer din merkevare. Vi skreddersyr løsninger som oppfyller dine og dine kunders forventninger, med en kombinasjon av brukervennlighet, tiltalende design og funksjonalitet. Målet vårt er å sikre at digitale løsninger ikke bare ser bra ut, men også er enkle og intuitive å bruke for en optimal brukeropplevelse.

02

Webdesign

En god nettside er avgjørende for å selge et produkt, kommunisere med kunder og markedsføre din virksomhet. For å skape de beste løsningene og den gode brukeropplevelsen for dine kunder fokuserer vi på både UX og UI når vi designer nettsider. Vi begynner med å forstå formålet med nettsiden din og hva kunden skal gjøre. Deretter tilpasser vi designet for å oppfylle dine ønsker og gjøre det enkelt for dine kunder å utføre handlingene de trenger på nettsiden din. Med vår ekspertise skaper vi en nettside som skiller seg ut og fungerer sømløst på alle enheter. La oss hjelpe deg med å lage en imponerende nettside som gir resultater.

03

Prototyping

Har du en forretningsidé eller en visjon om å forbedre et eksisterende produkt eller tjeneste, kan det å få laget en prototype være et godt sted å starte. En prototype er en forenklet utgave av det ferdige produktet, som demonstrerer hvordan det vil se ut og fungere når det er ferdig utviklet. Den hjelper deg å avdekke muligheter og utfordringer tidlig, som kan spare deg for kostbare endringer senere i utviklingsprosessen. Om du skal hente kapital, teste produktet ditt på menneskene den er ment for eller finne ut om det i det hele tatt er levedyktig, er prototypen et svært nyttig hjelpemiddel å ha med seg på veien.

04

Brukertesting

Digitale produkter og tjenester lages av og for mennesker. For å skape de beste løsningene er vi derfor avhengig av innsikt om menneskene produktet er ment for, samt oppdragsgiver og deres mål. Når vi vet hvem vi lager løsningen for og hva som er viktig for de, kan vi lage de virkelig gode digitale produktene og opplevelsene. Om det er å teste et eksisterende produkt eller en helt ny løsning, gir brukertesting deg reell data om hva som er viktig for brukerne og hvordan de interagerer med produktet ditt. Brukertesting er en effektiv metode for å kvalitetssikre og belyse hva som fungerer godt eller ikke og hva som kan eller må forbedres.

05

Visuell identitet

Visuell identitet, også kalt grafisk profil, kan bli sett på som personligheten til din bedrift. Den består som oftest av logo, fargepalett, fonttype (skrifttype), illustrasjoner, ikoner, fotostil og Tone of Voice. Den kan sees på som en guide for all kommunikasjonen og merkevarebygging - enten det er rettet mot kunder, leverandører, partnere eller fremtidige ansatte. En helhetlig og god visuell identitet kan skille deg ut fra konkurrentene dine, skape gjenkjennelighet og ikke minst vekke følelser hos kundene dine.

Joachim sitter og jobber på PC'en

Slik jobber vi med design

Vår designprosess starter med en grundig kartlegging av kundens mål og behov. Vi arbeider tett med kunden for å identifisere og forstå hva som kreves for å skape gode brukeropplevelser i produktet eller løsningen som skapes. Deretter tar våre designere tak i prosjektet og utvikler en estetisk tiltalende og brukervennlig løsning. Vi involverer kunden kontinuerlig i prosessen for å justere og tilpasse designet etter behov og sikre det beste sluttresultatet.

Våre designere og utviklere jobber tett sammen for å sikre en sømløs overgang fra design til utvikling, som resulterer i et nøyaktig og pålitelig sluttprodukt.

Vi kan hjelpe
deg med

  • Nettsider
  • Brukeropplevelser
  • Prototyping
  • Brukertesting
  • Innsiktsarbeid
  • Designsprint
  • Grafisk design
  • Visuell identitet

Vil du vite mer om hvordan vi kan bistå deg og ditt prosjekt?

Joachim jobber i Figma på PC'en