Rådgivning

Digitale løsninger som fungerer

Det kan være vanskelig å navigere i den digitale omstillingen som foregår. Moderne selskap må forholde seg til de endringene som skjer i den digitale sfæren, uansett om det er ønskelig eller ikke. Sluttkundenes forventninger til tilgjengelighet, brukervennlighet og funksjonalitet øker, og skal ditt selskap oppleves som relevant, er det viktig at dere har digitale løsninger som fungerer.

I Funbit har vi god forståelse for at det er behov for kompetanse i forbindelse med planlegging og innkjøp av digitale løsninger, samt digitale strategier. For at sluttproduktet skal bli best mulig, er det svært viktig med godt forarbeid, samt at man kvalitetssikrer valgene og retningen før man går i gang med prosjektet.

Marius holder kurs

Dette kan vi

01

Digital forretningsutvikling

Med vår ekspertise innen digital forretningsutvikling kan vi hjelpe deg med å identifisere og utnytte digitale muligheter som kan styrke din virksomhet. Vi analyserer markedstrender, kartlegger kundenes behov og utvikler skreddersydde strategier som kan styrke din digitale tilstedeværelse.

02

Markedsføring

Vår markedsføringsrådgivning fokuserer på å hjelpe deg med å nå din målgruppe og oppnå effektive resultater. Vi utvikler skreddersydde markedsføringsstrategier, optimaliserer kampanjer og gir råd om de nyeste digitale markedsføringstrendene.

03

Kundereise

Vi fokuserer på å forstå kundereisen og skape meningsfulle interaksjoner mellom din virksomhet og kundene. Gjennom omfattende analyser og strategisk planlegging kan vi optimalisere kundereisen for å øke kundetilfredshet, lojalitet og konverteringsrate.

04

Utvikling

Vi tilbyr rådgivning innen digital utvikling, med fokus på å skape skreddersydde løsninger som oppfyller våre kunders behov. Vi benytter de nyeste teknologiene og best practice for å levere robuste og brukervennlige digitale produkter.

05

Digitalisering

Vår rådgivning innen digitalisering inkluderer identifisering av digitale muligheter, utvikling av digitale strategier og implementering av digitale løsninger som kan øke effektiviteten, produktiviteten og konkurranseevnen til din virksomhet.

Emilie og Marius i en workshop

Slik jobber vi med rådgivning

Vi starter med å forstå dine unike utfordringer og behov. Gjennom grundig analyse og innsikt utvikler vi skreddersydde strategier tilpasset dine mål og målgrupper.

Vårt tverrfaglige team samarbeider tett for å levere helhetlige og integrerte løsninger. Vi bygger sterke partnerskap med våre kunder og veileder dem gjennom hele prosessen.

Vi kan hjelpe
deg med

  • Forretningsutvikling
  • Utvikling
  • Markedsføring
  • Brukeropplevelse
  • Kundereise
  • Digitalisering
  • Prosjektledelse
  • Anskaffelser

Vil du vite mer om hvordan vi kan bistå deg og ditt prosjekt?

Marius og Emilie på vei til kundemøte