Markedsføring som treffer

Synlighet i de riktige kanalene

Digital markedsføring tar utgangspunkt i alt du trenger for å oppnå god digital synlighet. I 2023 innebærer dette å bli lagt merke til i kanaler som Google, Facebook, Instagram, LinkedIn, Snapchat, TikTok og YouTube.

Ved hjelp av digital markedsføring kan du bygge merkevaren din på en målrettet og effektiv måte. Hensikten er å skape gode resultater, flere og bedre relasjoner til kundene dine, i tillegg til å øke mersalg og omsetningsmål for bedriften.

Fredrik, Jonas og Thomas foran to dataskjermer

Dette kan vi

01

Strategi

Vi utvikler skreddersydde markedsføringsstrategier som er tilpasset dine behov og målgruppe. Vårt erfarne team analyserer markedet, identifiserer muligheter og gir deg retningslinjer for å oppnå suksess. Vi identifiserer de mest effektive kanalene og tilnærmingene for å nå ut til din målgruppe og oppnå ønsket vekst.

02

Annonsering

Vårt erfarne team av markedsførings- og annonseringsspesialister designer og administrerer engasjerende annonsekampanjer som er skreddersydd for din virksomhet. Vi optimaliserer annonsebudskap, målretting og plassering for å maksimere synlighet, klikk og konverteringer.

03

Google Ads

Vi bruker vår ekspertise innen Google for å sikre at du oppnår best mulig synlighet og resultater. Gjennom kontinuerlig optimalisering av annonser, søkeord, budsjett og kontostruktur sørger vi for at du når ut til de mest relevante målgruppene og oppnår høy klikkrate og konverteringsrate. Vårt mål er å maksimere effektiviteten og avkastningen av din annonseringsinnsats på Google Ads.

04

Sosiale medier

Vi utvikler en strategi for sosiale medier som fanger oppmerksomheten til din målgruppe og bygger en sterk tilstedeværelse for din merkevare. Vi administrerer og optimaliserer dine sosiale medier, lager engasjerende innhold og gjennomfører målrettede kampanjer for å øke følgerskaren og skape positiv interaksjon.

05

SEO

Gjennom omfattende søkeordsanalyse, teknisk optimalisering og innholdsstrategi, jobber vi for å forbedre synligheten og rangeringen av din nettside i søkemotorresultatene. Vi sikrer at din nettside blir funnet av potensielle kunder når de søker etter relevante produkter eller tjenester, og optimaliserer den for bedre organisk trafikk og konverteringer.

Kristine i et møte

Slik jobber vi med markedsføring

I Funbit har vi tre hovedkompetanser vi jobber med innen digital markedsføring: Strategi, kreativitet og teknisk forståelse. Med ulike tilnærminger, kompetanse og perspektiver, skaper vi gode synergier på tvers av våre fagområder.

Strategi er den overordnede planen som gjør at vi vet hva vi skal oppnå med markedsføringen, hvem vi skal nå og hvordan vi skal kommunisere.

Kreativitet er den emosjonelle delen av markedsføringen og er innholdet du ser i for eksempel en annonse. Det er her overtalelsen skjer i form av tekst, video eller bilder. Med en god forståelse av målgruppen i bunn, kan vi skreddersy budskap som treffer de riktige følelsene – som igjen trigger de rette handlingene.

Teknologi er det som gjør det mulig for oss å hjelpe deg med å nå utvalgte personer til rett tid og sted. Ved å ha god innsikt i verktøyene, kan vi optimalisere kundereisen og sørge for at de riktige menneskene ser dine annonser.

Så lenge vi har riktig sammensetning av disse tre kompetansene vil den digitale markedsføringen for deg være både effektiv og kostnadsbesparende.

Vi kan hjelpe
deg med

  • Research
  • Ideer
  • Strategi
  • Annonser
  • Google Ads
  • SEO
  • Sosiale medier
  • Performance

Vil du vite mer om hvordan vi kan bistå deg og ditt prosjekt?

Nærbilde av skrivebord med datamaskin, Funbit kopp og en remarkable