Om oss

Marianne, Emilie og Marius i møte

Sammen skaper vi de gode løsningene

I Funbit er vi et dedikert team som jobber sammen for å skape de beste løsningene for kundene våre. Felles for oss er at vi er lidenskapelig opptatt av faget vårt og hvordan vi sammen kan bidra til et sterkt fagmiljø.

Emilie og Kristine i fojaéen på Media City Bergen

Tverrfaglig og spesialisert kompetanse

Med en stor bredde i kompetanse som strekker seg fra strategi, forretningsutvikling og programmering – til design, markedsføring og kommunikasjon, har vi spesialisert oss på å levere komplette produkter skreddersydd for den moderne, digitale hverdagen.

Våre verdier

01

Menneskene først

Vi anerkjenner at menneskene er den viktigste ressursen i ethvert samfunn, organisasjon eller team. Ved å sette menneskene først tar vi hensyn til deres velferd, trivsel og behov. Dette gjør vi ved oppmuntre til work-life balance, støtte mangfold og inkludering, fremme et positivt arbeidsmiljø og tilby muligheter for personlig og profesjonell utvikling.

02

Integritet

For oss handler integritet om ærlighet, rettferdighet og moralsk ansvarlighet. Det innebærer at vi opptrer på en ærlig og etisk måte, og alltid handler i samsvar med våre verdier og prinsipper. Vi er pålitelig og opprettholder våre forpliktelser, og streber alltid etter å opptre med respekt ovenfor for oss selv og andre.

03

Kvalitet

For oss er det viktig å levere resultater av høyeste standard. Vi vil alltid jobbe for at våre produkter og tjenester skal gjenspeile vårt engasjement for ekspertise, service, profesjonalitet og kvalitet, samt måten vi utfører arbeid og prosesser på.

04

Faglig utvikling

I Funbit heier vi på faglig utvikling og kontinuerlig læring. Det innebærer å være åpen for nye ideer og kompetanseheving gjennom kurs, seminar, deling av kunnskap, etterutdanning eller andre relevante former. Faglig utvikling bidrar til å opprettholde et høyt faglig nivå, holde seg oppdatert på de nyeste trender og innovasjon, samt være forberedt på fremtidige utfordringer.

05

Fleksibilitet

Fleksibilitet handler for oss, om evnen til å enkelt kunne snu seg rundt, og møte ulike situasjoner med åpenhet og tilpasningsevne. Det handler om å være villig til å tenke utenfor boksen, vise initativ og være åpen for nye metoder eller tilnærminger. Det er alltid viktig for oss å vise tilpasningsevne, tilgjengelighet og å finne løsninger i utfordrende situasjoner. På denne måten vil vi alltid søke etter beste løsning for våre kunder.

Fredrik og Thomas jobber med Google Ads

Styrke i mangfold og i å få være seg selv

I Funbit legger vi vekt på at alle skal få muligheten til å være seg selv og utvikle egne ferdigheter. At vi er ulike, både i kompetanse, interesser og personlighet, er også en av våre fremste styrker. Det gjør oss i stand til å mestre utfordringer og løse komplekse problemstillinger på et høyt faglig nivå. Som kunde hos oss kan du derfor alltid føle deg trygg på at vi vil finne de riktige løsningene, enten det er å utvikle en tjeneste fra bunnen av eller å sikre gode resultater og synlighet for merkevaren din.

La oss hjelpe deg når du skal i gang med ditt neste prosjekt