Nettsider som skaper resultater

En god investering

En god nettside er en nøkkelkomponent i dagens digitale verden. Den er selskapets ansikt utad og en viktig ressurs i kommunikasjonen med dine kunder og potensielle kunder. Med en profesjonell og engasjerende nettside kan du skape tillit, bygge verdi rundt dine produkter og tjenester, og drive vekst for din virksomhet.

Hos Funbit utvikler vi nettsider som er både brukervennlige, estetisk tiltalende og engasjerende, og som sørger for at du skiller deg ut i mengden. La oss hjelpe deg med å lage en nettside som skaper resultater.

Preben programmerer på PC'en sin

Dette kan vi

01

Webdesign

Designet av en nettside spiller en viktig rolle i å skape en god brukeropplevelse. Hos Funbit fokuserer vi derfor på å skape tiltalende og brukervennlige design som oppfyller både UX- og UI-designstandarder. Vi tilpasser designet til dine spesifikke behov og din merkevare, og vår ekspertise i UX og UI-design sikrer at vi skaper en nettside som både ser bra ut og fungerer optimalt på alle enheter. Med vår erfaring og ekspertise kan vi lage et tiltalende og brukervennlig design som vil skille seg ut, gi gode brukeropplevelse for dine kunder og ikke minst skape verdi for din virksomhet.

02

Utvikling

Nettsideutvikling er en kompleks prosess som krever grundig planlegging og gjennomføring. Vårt erfarne team av utviklere bruker moderne teknologier og verktøy for å sikre at nettsidene vi utvikler er responsive, raske og brukervennlige. Vi har en helhetlig tilnærming til nettsideutvikling, der vi tar hensyn til både design, funksjonalitet og brukeropplevelse. Vårt mål er å levere en skreddersydd nettside som oppfyller dine spesifikke behov og formål, samtidig som den er enkel å administrere og vedlikeholde.

03

Innhold

Innhold er like viktig som design og funksjonalitet for skape en vellykket nettside. Det er viktig å ha klart for seg hvem en skriver til og tilpasse innholdet deretter. Vå tilnærming starter med å skaffe innsikt og analysere målgruppen. Vi sørger deretter for at innholdet er lettlest, informativt og engasjerende, samtidig som det er tilpasset søkemotoroptimalisering (SEO). Ved å ha en tydelig stemme og en klar kommunikasjonsstrategi på plass, når du skal lage innholdet, øker sannsynligheten for at kundene dine får en god opplevelse når de besøker nettsiden din.

04

Integrasjoner

En integrasjon refererer til å koble sammen ulike tjenester og verktøy fra tredjepartsleverandører med nettsiden din. Det kan inkludere alt fra å integrere betalingsløsninger og bookingverktøy til å koble nettsiden din til sosiale medieplattformer og analyseverktøy. Å ha integrasjoner på nettsiden din kan være svært gunstig av flere grunner. For eksempel kan en integrasjon av betalingsløsninger gjøre det raskere og enklere for kundene dine å fullføre kjøpene sine, mens en bookingløsning kan gjøre det lettere for dem å bestille tjenester.

05

SEO

Søkemotoroptimalisering (SEO) er avgjørende for å oppnå synlighet på nettet. Det handler om å gjøre nettsiden så synlig som mulig for brukere som søker etter relevante søkeord og fraser i søkemotorer som Google. Godt og relevant innhold er en av de viktigste faktorene for å gjøre nettsiden din mer attraktiv for søkemotorer, slik at den vises høyere i søkeresultatene. Du må også ta høyde for teknisk SEO, som handler om å optimalisere nettsiden din på et teknisk nivå, slik at den enkelt kan indekseres og forstås av søkemotorer. Vi i Funbit har lang erfaring med SEO og kan hjelpe deg med å optimalisere nettsiden din for søkemotorer.

Preben og Alex i konsentrasjon foran PC skjermen

Slik jobber vi med nettsider

Vi starter alltid med innsiktsarbeid for å kartlegge kundens mål og behov, samt å definere målgruppen for nettsiden. Basert på innsikten starter designerne det kreative arbeidet. Hvis det skal leveres innhold til nettsiden, skriver vår tekstforfatter tekster som passer til bedriftens tone of voice og som treffer målgruppen.

Vi samarbeider tett med kunden gjennom hele prosessen og gjør justeringer basert på tilbakemeldinger kunden måtte ha. Når design og innhold er satt, går utviklerne i gang med å programmere nettsiden. Våre designere, innholdsprodusenter og utviklere jobber tett sammen for å sikre en sømløs overgang fra design til utvikling, som igjen sørger for at resultatet er en nettside som leverer og engasjerer.

Vi kan hjelpe
deg med

  • Arkitektur
  • Webdesign
  • Backend
  • Frontend
  • Integrasjoner
  • Innhold
  • SEO
  • DevOps

Vil du vite mer om hvordan vi kan bistå deg og ditt prosjekt?

Utviklere Preben og Alex samhandler ved PC