Hamran

Når en tradisjonsrik norsk håndverksleverandør ønsker en detaljert og sømløs kundereise på rekordfart, er det tid for å kombinere kreative og tekniske hoder.

Hamran-ny-nettside-1

Fra skisser til virkelighet – et løft for Hamran

Kunde
Hamran
År
2023
Levert
Design
Nettside
Spesiallagde løsninger
Involvert
Preben
Joachim
Emilie
Marius
Studio Oker

Med fokus på bærekraft og bruk av lokalt treverk har Hamran produsert norsk håndverk siden 1930. Selskapet som startet med syskrin og høvelbenker, leverer i dag prisvinnende skreddersydd kjøkken og interiør. Dette fokuset på kvalitet og detaljer i skillet mellom tradisjon og innovasjon måtte selvsagt gjenspeiles i deres nye nettside.

Vi takket ivrig ja da Stavangerbaserte Studio Oker kontaktet oss for å programmere deres skisser. Resultatet ble en nettside som viser frem snekkerverkstedets stolte historie, med en detaljert struktur som gir kunden en oversiktlig og brukervennlig kundereise mellom Hamrans produkter, kolleksjoner og materialer.

Design og kode i skjønn forening

Hamran ønsket en nettside som ikke bare skulle fungere som en informasjonskilde som forteller Hamrans historie og kompetanse på en engasjerende måte, men også en inspirerende plattform for potensielle kunder. Vår jobb var å sørge for at kvaliteten på koden ble like bra som kvaliteten på designet fra Studio Oker.

En effektiv reise mot mål

Kreativitet, kombinert med teknisk dyktighet, har vært viktige elementer også i tidligere samarbeid med Studio Oker. Derfor la vi tidlig en plan for hvordan samarbeidet skulle utformes. Gjennom en tett dialog, en effektiv prosess og et felles mål, lyktes vi med å finne de beste løsningene som ga både kunden og sluttbrukeren et godt resultat.

Nysgjerrig på resultatet?
Klikk deg rundt på Hamrans nettside her.

For å tilpasse oss kundens ønskede tidsramme, måtte vi effektivisere arbeidsflyten. Vi startet derfor med back-end-delen av programmeringsfasen allerede før designet var ferdig. Her jobbet vi med å kartlegge strukturen på nettsiden – hvordan sidene skulle navigeres samt deres tilknytning til hverandre. Slik kunne både arbeidet med designet og programmeringen få fremgang synkront. En gjennomtenkt og detaljert struktur er ikke bare viktig for å gjøre nettsiden brukervennlig for besøkende, men må også være logisk i adminpanelet for Hamran som skal redigere og oppdatere nettsiden videre.

Prosjektet vårt med ny nettside og integrert nettbutikk hvor funksjonalitet, design og sømløs navigasjon var viktig ble Funbit en viktig samarbeidspartner til å sy alt dette sammen på en god måte. Vi benytter oss av mye bilder hvor kvaliteten er enormt viktig samtidig som kundeopplevelsen digitalt skal være effektiv. Funbit har vært ekspeditte gjennom hele prosessen, og blir med på evalueringer også i etterkant av lansering. Noe som er like viktig som arbeidet underveis.

Janne R Werdal, Salgs- og markedssjef