WPS

Personlig, skreddersydd AI-assistent som effektiviserer en hektisk arbeidshverdag.

wps ai assistent mockup

Personlig AI assistent for økt effektivitet

Kunde
WPS Næringsmegling
År
2024
Levert
AI assistent
Rådgivning
Involvert
Preben Nessøy
Marius Nesse

WPS Næringsmegling tilbyr markedsledende kompetanse innen salg, utleie, verdivurdering og analyse av næringseiendom. Med høy kompetanse og lang erfaring gir de kundene sine veiledning og bistand ved utleie, kjøp og salg av næringseiendom.

At digitale hjelpemidler er verdiskapende og tidsbesparende i en travel arbeidshverdag er noe både Funbit og WPS er enige om. Sammen har vi derfor utforsket ny teknologi og digitale hjelpemidler som de kan ha nytte av i sitt arbeid.

wps ansatte

Prospekt som tiltrekker leietakere

Sentralt i arbeidet til WPS står produksjon av engasjerende og informative prospekter. Tekstene som inngår i prospektene er avgjørende for å tiltrekke seg potensielle leietakere gjennom plattformer som Finn.no, selskapets nettside og direkte utsendelse til interessenter.

Gjennom et nært samarbeid og inngående kartlegging identifiserte vi sammen muligheten for en AI-løsning som kan bistå i utforming av prospekter. Denne løsningen fokuserer spesielt på å samle inn og integrere informasjon og nyheter relatert til områdene eiendommene befinner seg i, som er viktig informasjon for WPS sine kunder og fremtidige leietakere.

En assistent med spisset kompetanse

AI assistenten er trent opp ved å bruke WPS' tidligere dokumenter og prospekttekster, noe som gjør at den kan generere innhold som speiler firmaets Voice of Tone og merkevareidentitet på en autentisk måte. Etter den initielle opplæringen har vi finjustert assistenten for å sikre at den ikke bare leverer innhold av høy kvalitet, men også fungerer som en effektiv hjelper tilpasset firmaets spesifikke behov. Denne tilnærmingen har gjort AI-assistenten til en verdifull ressurs for WPS i deres arbeidshverdag.

Utviklere Preben og Alex samhandler ved PC

Samarbeid som skaper muligheter

Gjennom dette samarbeidet har vi demonstrert hvordan ny teknologi, når den er riktig anvendt og tilpasset, kan spille en avgjørende rolle i moderniseringen av tradisjonelle arbeidsprosesser. Dette prosjektet understreker ikke bare mulighetene som ligger i AI-teknologi, men også verdien av et godt samarbeid mellom teknologileverandører og bransjespesifikke aktører og hvilke muligheter dette skaper.

Prosessen har vært god, og vi har fått god oppfølging fra dere. Jeg synes det gikk veldig raskt fra vi snakket om å prøve det ut, til vi fikk satt opp assistenten og kunne begynne å ta den i bruk. I god dialog med dere holder vi fortsatt på å trene den opp og vi ser virkelig mulighetene for tidsbesparelse i hverdagen den vil skape 😊

Vi har vært nysgjerrig på å ta i bruk AI teknologi, men manglet kompetanse. Da har det vært veldig fint å ha Funbit i ryggen som tar seg av det meste 😊”

Karina Raatræ, rådgiver hos WPS Næringsmegling