Navigasjon

Søkemotoroptimalisering

God søkeoptimalisering (SEO) sørger for en høy rangering i Google. Vår digitale markedsfører gir bedriften tyngde og tilstedeværelse i de viktigste kanalene.

Verdien av SEO

Sammenlignet med tradisjonell markedsføring, er annonsering på nett lønnsomt, kostnadseffektivt og svært målbart. Hvor synlig er du for kundene dine på nett? Ved å iverksette de rette tiltakene kan du effektivt øke din synlighet på Google for de søkeordene som er relevant for kundene dine. På denne måten vil flere kunder finne deg, og følgelig ta kontakt med deg for å kjøpe dine produkter og tjenester.

Hvis du noensinne har lurt på hvordan du kan investere mer i bedriften din, så er dette én av mulighetene. Søkemotoroptimalisering bringer verdi til ulike deler av bedriften din. Det øker trafikk til nettstedet, både direkte gjennom Google organisk trafikk, men også gjennom Google- og Facebook Ads via reduserte klikkpriser. Mulighetene er mange.

Innhold og relevans

Det aller viktigste du bør tenke på for å bedre din SEO er innhold og relevans. SEO og innhold går hånd i hånd og Google ser hele tiden etter måter å presentere relevant informasjon på for sine brukere og om siden din sin informasjon samsvarer med søkeordene som brukes.

Trenger du tips til hvordan du kan jobbe med din innholdsmarkedsføring kan du lese mer om hvordan vi i Funbit kan hjelpe deg med det her.

Det er viktig å skille mellom faguttrykk dere bruker internt og ord kundene faktisk bruker når de søker etter tjenestene dine. Sett deg inn i hvilke ord kundene dine bruker og utarbeid enkle søkefraser som målgruppen forstår og kjenner igjen.

Er du godkjent av Google eller ikke?

Når du dominerer søkeresultatene blir du tatt mer seriøst. Ved å ta mer plass og skreddersy hvordan du fremstår på internett, sender du signalet om at du har alt på stell. Googles søkeresultater er dagens Social Proof. Vi som forbrukere stoler mer på bedrifter som kan skilte med mange anmeldelser og tilbakemeldinger, ordentlige og vakre bilder, og en intuitiv og rask nettside; Er du godkjent av Google eller ikke?

Søkemotoroptimalisering er et sammenvevd fag bestående av innholdsproduksjon, optimalisering av kode, bruk av verktøy og masse mer. Det er en solid måte å investere i bedriften din og bygge merkevaren din på nett. Om ikke annet kan effekten på annonseringsresultatene alene oppveie kostnaden.

Funbit kan dokumentere svært gode resultater på vegne av våre kunder innen søkemotoroptimalisering (SEO). Vil du vite mer om hva vi kan gjøre for deg? Ta kontakt med oss for en gjennomgang.