Nettsider tilpasset din bedrift, uansett behov.

Med lidenskap og kjærlighet for faget, hjelper vi våre kunder nå sine mål!

Webdesign – Enkle, moderne nettsider

Funbit har plattformene som gir deg muligheten til å lage en profesjonell, moderne nettside etter ditt budsjett. For både nye og eksisterende bedrifter tilbyr Funbit plattformene som gir deg en utrolig lettvint og fin måte å øke virksomheten din sin digitale synlighet på.

Les mer om webdesign her


Webdesign – Skreddersydde nettsider

De beste nettsidene er bygget fra bunnen og skreddersydd etter dine behov. Funbit hjelper deg med designen, oppsettet og back-end-utviklingen som er nødvendig for å bygge ditt fullverdige nettstedet fra bunnen. En skreddersydd nettside skal hjelpe bedriften både i form av økt kundetilgang og digitale løsninger som sparer din virksomhet for kostnader og tidsbruk.

Les mer om nettsider som er laget fra bunn her

Nettbutikk – Shopify

Shopify har gjort det mulig for titusenvis av små og mellomstore bedrifter rundt om i verden å konkurrere med de store nettbutikkene på internett. Med Shopify kan du selge dine produkter via Facebook, Instagram, Twitter og Pinterest, og du kan motta betaling fra Klarna, Vipps, Visa, Klarna, Mastercard og PayPal. Du kan også administrere nettbutikken din fra mobilen. Hvis du ønsker å selge dine produkt og tjenester på nett, er Shopify den enkleste og tryggeste veien til egen nettbutikk. Funbit hjelper deg med oppsett, tilpassing og drift av nettbutikk etter dine behov.

Les mer om Shopify nettbutikker her

Landingsside for kampanjer

En god landingsside skal gi resultater. Vi har god erfaring med å utarbeide landingssider som har som formål å konvertere besøkende til å bli kunder hos deg. Ønsker du å kjøre kampanjer i forskjellige kanaler kan vi hjelpe deg å sette opp måling som kartlegger hvilke av disse kanalene som gir deg de beste resultatene.

Les mer om landingssider her

Google – Søkemotoroptimalisering (SEO)

Hvor synlig er du for kundene dine på nett? Ved å iverksette de rette tiltakene kan du effektivt øke din synlighet på Google for de søkeordene som er relevant for kundene dine. På denne måten vil flere kunder finne deg, og følgelig ta kontakt med deg for å kjøpe dine produkt og tjenester. Funbit kan dokumentere svært gode resultater på vegne av våre kunder innen søkemotoroptimalisering (SEO), ta kontakt med oss for en gjennomgang.

Les mer om søkemotoroptimalisering her