Strømberg Gruppen

Gjennom mer enn hundre år har Strømberg Gruppen møtt teknologiske fremskritt med optimisme, nysgjerrighet og satsingsvilje. Dette ville vi få frem på en god måte når vi designet og utviklet deres nye nettside.

Forsiden til Strømberg Gruppen's nettside

Sømløs, oversiktlig og tiltalende nettside

Kunde
Strømberg Gruppen
År
2023
Levert
Webdesign
Nettside
Nettsidetekster
Involvert
Marianne Lyssand
Preben Nessøy
Kristine H. Thorstensen

Det som startet som en liten vognmakerbedrift i 1912, har i årenes løp vokst til å bli en av Bergens største og lengstlevende selskap. Strømberg Gruppen sin kjernevirksomhet omfatter produksjon og salg av lastebilpåbygg, eiendomsutvikling og salg av transportrelatert utstyr og handelsvarer.

Oppgaven vår var å lage en nettside som skulle presentere Strømberg Gruppen som konsern og vise deres brede spekter av forretningsområder på en god, oversiktlig og tiltalende måte. Nettsiden skulle være informativ og brukervennlig, samt det skulle være enkelt å navigere seg rundt for å bli bedre kjent med konsernet, dets historie og deres forretningsområder.

Strømberg Gruppen's hovedkontor

Helhetlig uttrykk

En forutsetning vi hadde da vi startet arbeidet med nettsiden, var at den skulle stå i stil med Rasmussen Eiendom sin nettside, som vi designet og utviklet i 2022. Dette var for å sikre et godt og helhetlig visuelt uttrykk.

Historie, kunst og samfunnsansvar

For å vise frem konsernets historie på en engasjerende måte, laget vi en tidslinje til forsiden som besøkende kan interagere med for å bli bedre kjent med konsernet. Historien presenteres også på en egen underside, hvor vi tok i bruk animasjoner som virkemiddel i historiefortellingen.

Gjennom årenes løp har Strømberg Gruppen investert betydelig i kunst, som er utstilt i samtlige av konsernets eiendommer. Det ble naturlig å inkludere en egen underside som forteller om kunstsamlingene og det langsiktige og bevisste valget om å gjøre de tilgjengelig for alle.

Strømberg Gruppen er opptatt av å utvikle deres virksomheter til det beste for mennesker, omgivelser og miljø. Hvordan de jobber med å bidra til positiv verdiskaping som kan gjøre en forskjell - både i dag og i fremtiden, kan leses om i detalj på en egen underside

Interessert i å se sluttresultatet i sin helhet?
Besøk Strømberg Gruppens nettside

Strømberg Gruppen's samfunnsansvar underside
Fra de innledende stadiene av konseptualisering til den endelige gjennomføringen, viste Funbit kreativitet, ekspertise og entusiasme. De investerte tid og innsats i å forstå våre behov grundig, og sikret at det endelige produktet var i full harmoni med vår visjon.

Hvert teammedlem viste ekspertise innenfor sitt fagområde og samarbeidet sømløst for å realisere vår nettside. Deres tekniske dyktighet kombinert med deres vennlige og imøtekommende væremåte gjorde hele opplevelsen hyggelig og produktiv.

Jon Sivert Rykkel, markedssjef hos Rasmussen Eiendom