Navigasjon

Nettbutikk fra Shopify

Skal du ha ny nettbutikk? Eller kanskje du er ute etter å oppgradere den du allerede har? Med en nettbutikk fra shopify er du sikker på at du overholder alle viktige prinsipper innen kundereise og design. Funbit er sertifisert Shopify Partner lokalisert i Bergen, og våre utviklere står klar til å hjelpe deg med din nye nettbutikk.

I BERGEN

Shopify er en nettbutikkløsning som har lagt sitt fokus på design, intuitivitet og brukergrensesnitt. Enten du er nybegynner eller har mye erfaring med nettbutikk vil Shopify være et naturlig valg. Funbit har investert mye ressurser i å tilegne seg detaljert data som hjelper oss å ta de riktige beslutningene innen brukervennlighet, som vi vet gir stort utslag i blant annet konverteringsrate.

Hvorfor skal du velge Shopify?

Shopify har innsett fordelen ved å tilby sine kunder et bredt spekter av funksjoner, og på denne måten står vi i Funbit fritt til å tilpasse nettstedet etter dine behov når det gjelder både design, funksjonalitet og tilpassede løsninger.

Mellom 70 og 80% av trafikken på internett skjer idag via mobil. Tenk hva det vil bety for deg å ha en mobiltilpasset nettbutikk som faktisk konverterer kunder. I Funbit designer vi nettstedet først og fremst for at den skal være enkel å bruke på mobil. Nettstedet vil være av responsivt design hvor tekst, bilder og andre elementer automatisk tilpasser seg størrelsen på den skjermen som siden vises på.

Shopify er en plattform tilpasset det norske markedet og kan integreres med de store betalingsløsningene som Klarna, Vipps, PayPal m.m. Plattformen har et godt oppsett for å styre salg via flere kanaler som bl.a sosiale medier og fysiske butikker. Den snakker også godt med både Facebook og Google sine annonseverktøy, som er et stort pluss når du skal markedsføre produktene dine.

I tillegg til å være bra for sluttkunden, er det viktig at du som butikkeier også får en knirkefri hverdag ved at nettstedet er intuitivt å administrere. Med Shopify er det enkelt å håndtere produkter og ordre. Du kan enkelt laste opp produkter, bilder og logo og administrere valutainnstillinger, tekst og produktinformasjon.

Plattformen er skalerbar som gir gode forutsetninger for vekst og ekspansjon.

Sikkerhet, hastighet og oppetid, samt en leverandør som er der når det trengs er svært viktige prinsipper for Funbit. Vi vet at nettsidene er en kjerneressurs for moderne bedrifter, vår service og responstid reflekterer dette.

Ta kontakt med oss idag så hjelper vi deg gjerne i gang med din nye nettbutikk!