Mobilvennlig nettside

Trenden er ubestridt, vi surfer mer og mer på mobiler og tablets, og dette vil ikke endre seg med det første! Du har kanskje opplevd det selv, du er på farten og surfer på mobilen for å lete etter en spesifikk vare eller tjeneste, du finner en nettside som tilbyr varen eller tjenesten, men nettsiden er dårlig, og du finner ikke frem.

Mobilvennlig screenshot av Maxmilan sitt nettsted

Det hele ender med at du går tilbake og finner en annen nettside, som tilbyr samme vare/tjeneste, men som har en nettside du faktisk klarte å navigere på. Den første aktøren du besøkte, mistet faktisk en potensiell kunde, av den enkle grunn at de ikke hadde en mobilvennlige nettside!

I Mai 2015 ble det lagt fram sjokkerende statistikker fra Google, det viser seg at bare 1 av 10 nettsider i Norge er såkalt mobilvennlige. Dette stemmer ikke overens med bruksmønsteret i samfunnet, og vi har derfor gjort et konkret tiltak for å kunne hjelpe bedrifter med dette;

Alle nettsider vi bygger for våre kunder er mobilvennlige, men hva med de som allerede har et eksisterende nettsted de er fornøyd med, men som ikke har mobilvennlige nettsider?

Svaret er at vi tilbyr Mobiltilpasning som en egen tjeneste! Vi har utviklet noen smarte løsninger som gjør at du, som kunde, kan få mobilvennlige nettsider uten særlige kostnader eller tidsbruk, og du behøver ikke å endre på din eksisterende nettside!