Meny

Utvikling nytt nettsted

Vi programmerer alle nettsider fra bunnen, dette gjør at du som kunde kan føle deg trygg på at programmeringen er gjort ordentlig, og at du har alle muligheter til å utvikle et nettsted som er tilpasset dine kunder og ditt behov. Les artikler for mer informasjon om webutvikling.

Google I/O 2018 keynote

Google I/O er en årlig messe hvor utviklere fra hele verden møter Google sine eksperter for samtaler, hands-on learning og en sniktitt på siste nyt... les mer »

Accelerated Mobile Pages (AMP) + Progressive Web Apps (PWA)

FUNBIT kan levere ypperste kvalitet innen nettsider og vår kompentanse innen mobilvennlig teknologi, Accelerated Mobile Pages (AMP) og Progressive ... les mer »

Bruk HTTPS og TLS/SSL sertifikat på nettstedet ditt!

Hypertext Transfer Protocol Secure (HTTPS) er en sikrere utgave av HTTP, som er kommunikasjons-protokollen brukt på internet. Nettsider som benytte... les mer »

Mobilvennlig nettside - Like bra på mobil som på desktop

Det er viktig at ditt nettsted ser bra ut, men det er enda viktigere at ditt nettsted fungerer! Vi programmerer alle nettsider fra bunnen, dette gj... les mer »

Vi designer og utviklinger nettbutikker fra bunnen av!

Vi skreddersyr løsninger basert på kunders behov, og har erfaring med å optimalisere og levere annonser på sosiale medier for flere bedrifter. Vi t... les mer »