Navigasjon

Er du nysgjerrig på hvilket innhold som gir verdi?

Uten godt og relevant innhold er det vanskelig å nå målgruppen din. Enten du har behov for artikler, blogginnlegg eller tekster til nettsiden, skaper vi innhold som treffer hos både leseren – og Google.

Forestill deg at nettsiden er blitt nåtidens butikkvindu – hva vil du gjøre for at besøkende skal føle seg velkommen hos deg? Tekst er ofte en undervurdert del av markedsføringen, til tross for at dette har blitt stadig viktigere de siste årene.

Vil du virkelig skille deg ut i mengden, holder det ikke lenger med en visuelt pen nettside – du bør også prioritere innhold og sørge for at du kommuniserer godt språklig. Hos oss kan du få hjelp til hele eller deler av bedriftens innholdsproduksjon, enten du trenger et jevnlig påfyll av fiks ferdige artikler eller bare trenger noen som kan gi dine egne tekster en siste finpuss før publisering.

Artikler

For å skape interesse og fange oppmerksomhet hos leseren, produserer vi artikler i kjent redaksjonell stil. Vår tekstforfatter er tidligere journalist, og benytter den samme metodikken fra tiden i avis. Denne måten å utforme en tekst på, gir innholdet en naturlig og leservennlig oppbygging som målgruppen responderer godt på.

Vi kan bistå med alt fra ideer, research og strategi til språkvask og ferdige artikler klar for publisering.

Nettsider

Mange har en tendens til å fokusere mye på den tekniske og visuelle delen av nettsiden, men glemmer gjerne å legge ned like mye innsats i innholdet. Tenk over hvilke følelser du ønsker å vekke hos dem som besøker nettsiden – Kjøpelyst? Nysgjerrighet? Tillit? Eller kanskje en kombinasjon?

Vi skriver tekster som informerer, engasjerer, begeistrer, selger og overbeviser. Ta kontakt med oss, så hjelper vi deg med innholdet som treffer akkurat din målgruppe.

Sosiale medier

Å formidle et budskap på få ord, er ofte langt mer krevende enn lengre tekster. På sosiale medier har de fleste av oss dårlig tid og det skal gjerne lite til før oppmerksomheten rettes mot noe annet i stedet – høres det kjent ut? Vi hjelper deg med å fortelle de gode historiene, informere om de gunstige tilbudene eller sørge for at flest mulig melder seg på arrangementet ditt, ved hjelp av korte, personlige og treffende annonsetekster.

Tone of Voice

Har du tenkt over at de fleste merkevarer har sin egen stil og personlighet? Måten vi snakker på og kommuniserer med målgruppen vår, sier noe om hvem vi er og hvordan vi ønsker å fremstå. Dette kalles Tone of Voice, og er bedriftens egen stemme. Noen ønsker å fremstå som leken og uformell i kommunikasjonen, mens andre har behov for å ha en stivere og mer seriøs tilnærming.

Når vi hjelper bedrifter med innholdsproduksjon, er det viktig for oss å ta hensyn til bedriftens stemme og sørge for at den er gjennomgående i sosiale medier, på nettsiden, i annonser er andre steder hvor det kommuniseres.

Trenger du hjelp til å finne din stemme, eller har du behov for noen som kan skrive tekster i tråd med bedriftens språkprofil?

Ta kontakt, så hjelper vi deg gjerne.

Relatert