Digitalt reklamebyrå med fokus på moderne markedsføring

Chat med oss …eller ring 465 37 900

Med lidenskap og kjærlighet for faget, hjelper vi våre kunder nå sine mål!

IT-sikkerhet og infrastruktur for skybaserte tjenester på jobben

Google startet i nettskyen og er fremdeles i nettskyen, så deres kunnskap og erfaringer innen skybasert forretningsdrift er i en klasse for seg sel... les mer »

Hva skal personvernerklæringen inneholde?

Når du skal lage en personvernerklæring for ditt nettsted, er første steg å få oversikt over hvilke behandlinger av personopplysninger dere gjør. D... les mer »

Accelerated Mobile Pages (AMP) + Progressive Web Apps (PWA)

FUNBIT kan levere ypperste kvalitet innen nettsider og vår kompentanse innen mobilvennlig teknologi, Accelerated Mobile Pages (AMP) og Progressive ... les mer »

Team Drive fra G Suite - Smarte løsninger for teams!

Google Team Drive er delte mapper for teams, hvor medlemmer kan enkelt lagre, søke og få tilgang til filer som ligger i team mappen. Team Drive fun... les mer »

Bruk HTTPS og TLS/SSL sertifikat på nettstedet ditt!

Hypertext Transfer Protocol Secure (HTTPS) er en sikrere utgave av HTTP, som er kommunikasjons-protokollen brukt på internet. Nettsider som benytte... les mer »

Trenger du hjelp med annonsering i Snapchat Spør oss!

Vi skreddersyr løsninger basert på kunders behov, og har erfaring med å optimalisere og levere annonser på sosiale medier for flere bedrifter. Vi t... les mer »

Annonsering på Facebook gir mer trafikk og kunder til din bedrift

En annonse skal være iøynefallende og ha et budskap som skaper interesse for kunden du vil nå. Gjennom brainstorming og strategi sammen med din bed... les mer »

Sanntid samarbeid i skyen! Google Docs VS. Microsoft Word

I dagens marked er kravet til verktøyene vi skal bruke for å løse vanlige hverdagslige oppgaver totalt annerledes enn for 5 år siden. Valg av rikti... les mer »

Prøv G Suite by Google gratis og uforpliktende i 14 dager!

Når du registrerer deg for G Suite, får du tilgang til en rekke integrerte apper som fungerer sømløst sammen. Ved å bruke disse verktøyene sammen k... les mer »

Hvordan rangere godt i Google 2018: SEO sjekklisten

Søkemotoroptimalisering (SEO) er arbeidet med å gjøre at søkemotorene klassifiserer din nettside som den mest relevante for brukere som søker infor... les mer »