Nettsider tilpasset din bedrift, uansett behov.

Med lidenskap og kjærlighet for faget, hjelper vi våre kunder nå sine mål!

Profesjonell og visuelt pen nettside til et moderat budsjett

Weebly har laget en plattform som gjør det mulig å lage en profesjonell og visuelt pen nettside til et moderat budsjett. En nettside som er bygget på Weebly sin plattform er en fin måte for nye bedrifter å komme i gang med sin digitale synlighet.

Les mer om nettsider laget i Weebly her


Enkelt for kunde å redigere tekst og bilder

Det som kjennetegner de aller beste nettsidene er at det er nettsider som er bygget fra bunnen. I Funbit kan vi design, front-end utvikling og back-end utvikling, som alle er nødvendig for å bygge et fullverdig nettsted fra bunnen. En slik nettside skal hjelpe bedriften, både i form av økt kundetilgang, men også i form av effektivisering og kostnadsbesparelse.

Les mer om nettsider som er laget fra bunn her

Kundeservice

Dette geniale konseptet har gjort det slik at tusenvis av små og mellomstore bedrifter rundt om i verden har mulighet til å konkurrere med de store på internett. Hvis du ønsker å selge dine varer på nettet, finnes det ingen bedre sted å starte enn Shopify! Funbit kan hjelpe deg med å sette opp, tilpasse og drifte nettbutikken etter din bedrift sitt behov.

Les mer om Shopify nettbutikker her

Tekst om nettsider

En god landingsside skal gi resultater, vi har erfaring med å lage landingssider som konverterer besøkende til å bli kunde hos deg. Om du kjører kampanje i mange forskjellige kanaler, kan vi hjelpe med å sette opp måling, slik at man vet hvilken kanal som gir best resultater.

Les mer om design og trykksaker her

Søkemotoroptimalisering (SEO)

Hvordan finner dine kunder deg? Dersom din nettside er godt synlig på relevante søkeord i Google, vil kunder finne deg, og viktigst av alt, ta kontakt med deg for å kjøpe dine varer eller tjenester. Vi kan dokumentere svært gode resultater på vegne av våre kunder innen søkemotoroptimalisering (SEO), ta kontakt med oss for en gjennomgang!

Les mer om søkemotoroptimalisering her