Få flere kunder ved å annonsere!

Med lidenskap og kjærlighet for faget, hjelper vi våre kunder nå sine mål!

Google Ads – Betalt søk

I dag starter de fleste kjøp med et søk på Google. For bedrifter som ønsker å ekspandere sin digitale tilstedeværelse er det helt essensielt å iverksette tiltak som sørger for at du er synlig i relevante Google-søk. I Funbit har vi digitale eksperter med lang erfaring og den rette kompetansen til å opprette og administrere en annonsekonto som gir resultater.

Les mer

Annonsering på Facebook og Instagram

Vil du øke kjennskapen til din virksomhet hos de potensielle kundene dine? Ved å utnytte Facebook og Instagram sine spesialiserte algoritmer kan Funbit hjelpe deg med å segmentere og formidle et budskap som er skreddersydd til din ideelle målgruppe. Våre digitale eksperter kan dokumentere svært gode resultater på vegne av våre kunder.

Les mer om Facebook annonsering her

Annonsering på Snapchat

En nykommer, men likevel en tungvekter for annonsering på sosiale medier. Snapchat er veldig populært i Norge og verden over, noe som gjør at virksomheten din kan nå ut og spre ditt budskap på en effektiv måte. Funbit kan hjelpe med planlegging, produksjon, innhold og publisering av annonser.

Les mer Snapchat annonsering her

Google Shopping

Trenden er tydelig, flere og flere gjør shoppingen direkte i Google Shopping. Har du en nettbutikk, men er ikke på Google Shopping enda? Denne geniale plattformen gjør det mulig for de små og mellomstore nettbutikkene å konkurrere med de store! Ta kontakt med oss for en uforpliktende samtale om Google Shopping!

Les mer om Google shopping her