Meny

Netthandelen øker eksplosivt

  • Publisert 30. jan 2014 (oppdatert: 7. jan 2019)
  • Verd å lese

Netthandelen i Norge har de siste månedene brått tatt helt av. I DNB tror de nå netthandelen i Norge er i ferd med å ta av, etter mange år med en jevn, men langt lavere økning.

Driver du eget firma og jakter på en god online forretningsløsning? Har du kanskje litt flere behov enn hva standard WordPress eller Joomla løsninger vil gi deg? Har du ikke lyst å betale eksperter for en lang liste med tilpasninger i sitt system for at en komplett løsning skal fungere for ditt firma? Hvis du kjenner deg igjen i disse situasjonene, bør du absolutt ta kontakt! 

I landets største bank, DNB, er de også overrasket over den store økningen i netthandel mot slutten av 2013. Banken har rundt 1,5 million kredittkortkunder og opp mot en fjerdedel av kredittkortmarkedet i Norge. Også deres kunder brukte kortet på nett i økende tempo utover året i fjor. Økningen i netthandel totalt blant DNBs kunder var på 16 %.

–Ser vi kun på tallene for varehandel, altså for eksempel bøker og andre ting folk handler, var økningen enda større, på rundt 30 %, forteller en overrasket kommunikasjonsdirektør i banken, Even Westerveld.

Netthandel er heller ikke bare stort blant unge lenger, nå handler folk i alle aldersgrupper, forteller eksperter NRK har snakket med.

Kilde: NRK