Meny

Adobe BC Mars Update

Vi er glade for å kunngjøre detaljene i kommende system update, som går live den 26. Mars 2013. Denne oppdateringen inneholder nytt utseende for Partner Portal, forbedringer på Web Apps modul, spennende nye beta funksjoner og over 30 viktige feilrettinger.

For en mer detaljert liste over alt som er inkludert i denne oppdateringen (inkludert feilrettinger), vennligst se Adobe BC sin offisielle post i deres forum.


Oppfrisket Partner Portal

Partner Portal har fått et strøk med maling, for å matche utseendet og følelsen av v3 Admin-konsollen. Du finner alle de verktøy og ressurser du er vant til i det nye oppdaterte brukergrensesnittet.

Det er også utført en del forbedringer basert på tilbakemeldinger fra dere brukere. Disse er:

 • Filter for "Mine steder" (tidligere "klienter") delen
 • Kunde, faktura og provisjon lister kan nå sorteres
 • Ett klikk logger på et område fra både området listevisning og detaljert forvaltning av nettstedet skjermen

Web Apps modul forbedringer

Det er gjort flere forbedringer i Web App modul maler, noe som gir deg mer fleksibilitet når du bygger dine egne applikasjoner. Disse forbedringene er:

 • {Tag_itemid} er nå tilgjengelig i alle Web App maler (liste, detalj, backup, redigere)
 • {Tag_datasource_id} er også tilgjengelig på alle Web App maler (liste, detalj, backup, redigere). For eksempel, forutsatt "forfatter" er en datakilde, vil du nå ha tilgang til {tag_author_nolink} og {tag_author_id} fra alle maler
 • {Tag_photo_nolink} og {tag_photo_value} konsistens forbedringer
 • {Tag_photo_nolink} i detaljvisning vil sende ut samme som i listen og redigere oppsett - bildet i en img tag

Forbedret e-postkampanje redigering (ut av beta)

Etter måneder med testing og tilbakemeldinger fra kunder , vil vi flytte vår forbedrede e-postkampanje ut av beta for deg og dine kunder.

Den nye redigeringen er enklere å bruke og skiller innhold fra stil. Utvikler er nå i stand til å definere redigerbare områder inne i HTML-koden på nyhetsbrev maler.

For å gi deg mer fleksibilitet, har du også mulighet for å beholde den gamle måten hvis du foretrekker å bruke denne. Du kan justere disse innstillingene i Partner Portal under Verktøy> Online Editor Innstillinger.


Nye betafunksjoner

Tilbakevendende kampanjer (dvs. ukentlige nyhetsbrev)

Med denne funksjonen, kan vi innføre en ny type kampanje som sender regelmessig på en fastsatt frist. Dette er ideelt for å sende ukentlige / månedlige nyhetsbrev eller påminnelser på slutten av hver måned til kundene.

Du er i stand til å velge en periode for tilbakefall (f.eks hver 3. uke), pluss en tid og ukedag for kampanjen for å sende. Kombinert med den nylig lagt muligheten til å legge moduler inne e-postkampanjer, kan dette brukes til å automatisere regelmessige nyhetsbrev som dynamisk trekker i de nyeste blogginnlegg, eller utvalgte produkter fra en nettbutikk.

Du kan aktivere denne funksjonen under Innstillinger for webområde> Beta funksjoner. For å gi tilbakemelding eller rapportere eventuelle problemer, kan du gå denne forumtråden.

E-post fremkommelighetsproblemer forbedringer

Vi har introdusert to nye endringer med mål om å forbedre e-post fremkommelighetsproblemer.

 • Kampanjer og operasjonelle e-poster (dvs. arbeidsflyt meldinger) vil nå bli undertegnet med DKIM, som fungerer som en digital signatur og forbedre generelle e-post leveringsdyktighet.
 • Disse e-postene vil nå også inkludere en "sendt via worldsecuresystems.com" header hvis FRA e-postadressen er ikke et domene som har det er DNS vert med Business Catalyst.

Veksle mellom flere nettsteder fra Admin bånd

Du kan nå bytte mellom administrasjonskonsollen av flere nettsteder mens du er logget inn, fra Admin bånd i øverste venstre på skjermen. Du vil se en liste over fem mest nylig opprettede områder, og med et enkelt klikk blir automatisk logget inn for å administrere hver.

Forbedringer "utvikle" modus

Flere forbedringer har blitt gjort til vår "Utvikle"-modus, inkludert:

 • En hendig liste over relaterte filer vises nå når du redigerer en side
 • Filene du tidligere arbeidet på er auto-gjenåpnet når du bytter frem og tilbake fra "Manage"-modus
 • Søkefunksjonalitet for kodevisning er nå tilgjengelig

Ytterligere eCommerce tags

Vi har lagt til flere tagger som gjør at du kan gjengi gavekort og rabatt koder på både faktura og bestille oppsett.

Produkt eksport forbedring

Produktet eksport funksjonen generere nå en CSV-fil i stedet for et Excel-dokument, for bedre kompatibilitet.

Vi håper du liker denne månedens oppdateringer og ser frem til din tilbakemelding på de nye funksjonene vi har inkludert. Hold deg oppdatert ved å abonnere på vår RSS strøm. WebTotal - Nyheter