Nettside til din bedrift

Det er viktig at ditt nettsted ser bra ut, men det er enda viktigere at ditt nettsted fungerer! Vi programmerer alle nettsider fra bunnen, dette gjør at du som kunde kan føle deg trygg på at programmeringen er gjort ordentlig, og at du har alle muligheter til å utvikle et nettsted som er tilpasset ditt behov.

Ny nettside

En annen fordel er at vi gjør nettsidene optimalisert for Google Søk, ved hjelp av en gjennomført og god utviklingsfase. Vi har et minimuskrav om at alle nettsider vi utvikler skal ha “grønn” score hos Google PageSpeed Insights, et krav vi så langt har bestått med glans.


Google Developer logo

Det bare fungerer

Når det kommer til teknologi, er det mange som tenker: “jeg bryr meg ikke om hvordan det fungerer, så lenge det virker!”. Dette forstår vi, og nettopp derfor legger vi ned en stor mengde stolthet i utviklingen.

Vi er autorisert Adobe Premium Business Partner, og vi bruker publiseringsverktøyet Adobe Business Catalyst, som i 2013 ble kåret til den beste publiseringsløsning for bedrifter av People’s Choice CMS Awards.

Verktøyet er svært brukervennlig, dette gjør at våre kunder kan oppdatere sine egne nettsider på en enkel måte. Gjennom samarbeid med Adobe vil alle nettsider vi utvikler ligge på en av de sikreste serverene i verden, som er tilgjengelig for offentligheten.