SEO - hva er det?

Søkemotoroptimalisering (SEO) er arbeidet med å gjøre at søkemotorene klassifiserer din nettside som den mest relevante for brukere som søker informasjon om varer eller tjenester som du tilbyr.

Analytics
SEO FunBit

Hvordan gjør vi det?

Dette er ikke gjort over natten, det kreves arbeid over tid, sakte men sikkert. Vi anbefaler vanligvis å starte med en workshop eller en grundig statusanalyse, for å finne ut hva som er realistisk å oppnå, identifisere hva som er mindre bra, og hvilke tiltak som vil gi størst effekt.

Før i tiden var dette en tjeneste som bestod i hovedsak av tekniske forbedringer på nettsider. Man kunne gjøre noen forbedringer i koden, og vips så fikk du bedre plassering i Google. I disse dager er det ganske annerledes, nå er det mange kriterier som bestemmer din plassering i Google. En fin blanding av god programmering, gode forfatterevner, godt design og en langsiktig og konkret plan, så vil man komme langt!

Dette er tjenesten vi kan best, vi bruker mye tid på dette, og vi kan referere til veldig gode resultater for våre eksisterende kunder. Kontakt oss, vi er ivrige på å høre situasjonen til din bedrift, og hvor dere ønsker å være!SEO Rank faktorer 2015

Video: Hvordan virker Google søk av: Google Webmasters

Google sin søkealgoritme bruker 200+ forskjellige rank faktorer når den regner ut hva som er mest relevant for ditt søk. I tillegg til dette oppdaterer Google sin algoritme ca. 5-600 ganger årlig. Selve miksen av disse er hemmelig, men erfarne fagfolk har alltid en huskeliste de jobber etter. Dette er rank faktor listen (top 30) vi har på pulten ved siden av oss, når vi jobber. Liste er utarbeidet av:

search metrics

Innhold på siden

Brukervennlighet

Tekniske løsninger

Tilbakelenker

Sosiale medier
Skriv inn ditt domene (eksempel.no) for å se dine detaljer.