Bruk bilder i din markedsføring!

Å bruke bilder i markedsføring har blitt gjort i alle år, av en god grunn. Skal du selge et produkt i en nettbutikk, lage en brosjyre eller ta bilder av de ansatte? FunBit har profesjonell fotograf på teamet, kontakt oss og vi vil kunne hjelpe deg med alt innen fototjenester!

Google Streetview Trusted Photographer

Med Google Street View, kan kundene dine gå rundt innendørs i din bedrift sine lokaler, gjøre seg kjent og nesten føle hvordan det vil være å komme på besøk. Google sier også at det er omtrent dobbel så stort sjanse for at folk som besøker en virtuell visning, kommer til å handle. Dette gjelder spesielt for aldersgruppen 18–34 år, der sannsynligheten for konvertering øker med hele 130%!


God kommunikasjon med deg som kunde og evne til å skape visuelle uttrykk som samsvarer med dine ønsker, enten du er privatperson, media, offentlige institusjon eller bedrift kjennetegner vår profesjonelle fotograf, Ørjan.

Vi legger også stor vekt på den tekniske siden ved fotografi, som for eksempel kamerabruk, lys og etterarbeid.

360 bilder for Google Streetview

Nå kan du invitere dine kunder til et virtuelt besøk i dine lokaler. Google har lansert innendørs Street View. Funbit har opparbeidet seg kompetanse og utstyr for å kunne ta disse bildene samt publisere de i Google Street View. Dette kan gi din bedrift et konkurransefortrinn, da dere kan være blant de første i deres bransje som benytter seg av denne nye teknologien. Her kan dere se en kort video fra Google, som forklarer hva dette går ut på: